Glasba je najbogatejša umetnost:
pripoveduje o najbolj iskrenem, tudi neizrekljivo pove,
a je hkrati najrevnejša umetnost, nič ne reče.

(G. W. F. Hegel)

Novice in obvestila

Aktualne novice in obvestila

15 Junij 2017

PROSTA VPISNA MESTA ZA ŠOLSKO LETO 2017/2018


Spoštovani starši in bodoči mladi glasbeniki, radi bi vas obvestili, da imamo na Glasbeni šoli Litija – Šmartno prostih še nekaj vpisnih mest in sicer v skupini
predšolske glasbene vzgoje, ki je primerna za otroke, stare 5 let in jo bo vodila prof. Ana Šimenc Kugler, prav tako je še nekaj prostih mest v programu glasbena pripravnica, ki je
namenjena 6 –letnim otrokom in jo bo poučevala prof. Brigita Šuler. Otroke pa lahko vpišete še v program ples, kar pomeni plesno pripravnico, balet in sodobni ples, vse te predmete pa bo poučevala Žužana Bartha.

Preberi več »

15 Junij 2017

KLAVIRSKI RECITAL


V torek, 20. junija 2017, vas vabimo na klavirski recital naše nekdanje učenke EVE OSTANEK, ki šolanje nadaljuje na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani.

Preberi več »

15 Junij 2017

Podelitev spričeval


Vabimo vas na slovesnost ob zaključku šolskega leta in podelitev diplom absolventom Glasbene šole Litija – Šmartno, ki bo v petek,23. junija 2017 ob 15. uri v dvorani šole.

Preberi več »

12 Junij 2017

ZAKLJUČNI NASTOPI


V ponedeljek, 12. junija vas ob 18. uri vabimo na zaključni nastop naših mladih plesalcev, predstava »Princesa in žabec« bo v dvorani Kulturnega centra Litija. V torek, 13. junija 2017, bo ob 19. uri v dvorani glasbene šole zaključni nastop pevskega oddelka, v petek, 16. junija ob 18. uri pa vas vabimo na absolventski koncert violinistk Sabine Adamlje in Ane Vite Sotenšek.

Preberi več »

07 Junij 2017

OBVESTILO


V četrtek, 8. junija 2017, bo v dvorani Glasbene šole Litija – Šmartno potekala MEDNARODNA KONFERENCA NA TEMO OSKRBE NA DOMU. Prišlo je do sprememb pri aktivnosti glasbene šole.

Preberi več »