Glasba je najbogatejša umetnost:
pripoveduje o najbolj iskrenem, tudi neizrekljivo pove,
a je hkrati najrevnejša umetnost, nič ne reče.

(G. W. F. Hegel)

NAKNADNI ROK ZA VPIS NOVIH UČENCEV V ŠOLSKO LETO 2020/2021


Objavljeno: 25. Avgust 2020Nove učence za šolsko leto 2020/2021 bomo vpisovali tudi v naknadnem roku, največ prostih vpisnih mest je še na oddelkih kljunasta flavta, saksofon in violončelo.


Starše oz. skrbnike otrok, ki bi radi opravljali sprejemni preizkus za vpis v našo glasbeno šolo, zaradi zagotavljanja varnosti in preprečevanja okužbe s covid-19 vljudno prosimo, da nam do vključno 25. avgusta 2020 na spletni naslov gslitija@siol.net pošljejo evidenčno prijavo z naslednjimi podatki:

- ime in priimek otroka
- rojstni podatki
- naslov bivališča
- kontaktni telefon
- željeni instrument oz. program


Sprejemni preizkusi za vpis v naknadnem roku bodo v sredo 26. avgusta 2020 od 16. do 18. ure v dvorani glasbene šole (2. nadstropje), o uri opravljanja sprejemnega preizkusa vas bomo na osnovi evidenčne prijave pravočasno obvestili.

 

Potek sprejemnega preizkusa:
- petje pesmice po izbiri (čim bolj enostavna)
- ponavljanje ritmičnih in melodičnih motivov


Najmlajše vabimo, da se nam pridružijo v skupinah predšolske glasbene vzgoje (starost 5 let) in glasbene pripravnice (starost 6 let), vse otroke, ki radi plešejo, pa vabimo v skupine plesne pripravnice, baleta in sodobnega plesa. Vpis v te skupine bo potekal brez sprejemnega preizkusa na osnovi evidenčne prijave od 24. avgusta do 4. septembra 2020.

 

Podrobnosti o posameznih programih najdete na našem spletnem naslovu: www.gslitijasmartno.si in na naši Facebook strani.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke