Glasba je najbogatejša umetnost:
pripoveduje o najbolj iskrenem, tudi neizrekljivo pove,
a je hkrati najrevnejša umetnost, nič ne reče.

(G. W. F. Hegel)

DODATNI ROK ZA VPIS NOVIH UČENCEV V ŠOLSKO LETO 2021/2022


Objavljeno: 31. Maj 2021Za vse, ki bi se še radi vpisali v glasbeno šolo!


Nove učence za šolsko leto 2021/2022 bomo vpisovali tudi dodatnem roku in sicer v petek, 18. junija 2021 od 17. do 19. ure v dvorani glasbene šole (2. nadstropje).

 

Starše oz. skrbnike otrok, ki bi radi opravljali sprejemni preizkus za vpis v našo glasbeno šolo, zaradi zagotavljanja varnosti in preprečevanja okužbe z boleznijo Covid-19 vljudno prosimo, da nam za majski rok do vključno srede, 16. junija 2021 na spletni naslov gslitija@siol.net pošljejo evidenčno prijavo z naslednjimi podatki:

- ime in priimek otroka
- rojstni podatki
- naslov bivališča
- kontaktni telefon
- željeni instrument oz. program

Vse prijavljene bomo tako lahko obvestili o dnevu in uri opravljanja sprejemnega preizkusa. Potek sprejemnega preizkusa:

- petje pesmice po izbiri (čim bolj enostavna)
- ponavljanje ritmičnih in melodičnih motivov

Najmlajše še vedno vabimo, da se nam pridružijo v skupinah predšolske glasbene vzgoje (starost 5 let) in glasbene pripravnice (starost 6 let), vse otroke, ki radi plešejo, pa vabimo v skupine plesne pripravnice, baleta in sodobnega plesa. Vpis v te skupine bo potekal brez sprejemnega preizkusa na osnovi evidenčne prijave do 3. septembra 2021.

 

Da bi se za vpis lažje odločili, so učitelji in učiteljice Glasbene šole Litija-Šmartno pripravili posnetek zimzelene uspešnice Zemlja pleše.

 

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke